Tokenization service

Är du trött på att lagra kreditkortdata?

Att hantera kortdata innebär många säkerhetsrisker för företag, och du blir en naturlig måltavla för kriminella. Och inte nog med det, du blir även hantera tillsynsmyndigheter och organisationer och följa säkerhetsstandarder som PCI DSS.

Bli inte en måltavla!

Med Tokenization Service kan du flytta ut känslig data från dina system och öka säkerheten och tryggheten för dig och dina kunder.

Vad är Tokenisering?

Tokenisering är en teknik inom säkerhet för hantering och behandling av känslig data. Med tokenisering tas känsliga uppgifter bort från dina system och ersätts med ett token som inte har något eget värde. Detta token tillåter behandling utan att avslöja den värdefulla informationen. Känslig information som kortdata och personuppgifter lagras inte i dina system, vilket underlättar efterlevnad av PCI DSS

Skydda kortdata och förenkla PCI DSS-efterlevnad

Tokenisering skyddar kortdata och annan känslig data, vilket hjälper dig följa säkerhetsstandarder som PCI DSS. Känsliga uppgifter om kortinnehavaren, såsom kreditkortsnummer, utgångsdatum, och namn, tas bort från dina system och ersätts med ett token som inte har något eget värde. Tjänsten funkar med hjälp av API-förfrågningar, vilket tillåter företag att skicka och ta emot data.

Säker lösning – Tjänsten lagrar känslig data i vår PCI DSS-certifierade infrastruktur, krypterat i en databas och knutet till ett alias, en så kallad token, som inte har något egenvärde; det gör att dina system aldrig lagrar känslig data.

Kostnadeffektivt Du behöver inte investera i dyr hårdvara eller flytta några system. Kostnaden baseras på antalet PAN som lagras, och du betalar för det du behöver. När ditt företag växer kan kapaciteten justeras enkelt.

Inget att stjäla – Skulle du utsättas för ett brott finns det ingen konfidentiell information att stjäla!

Business as usual – Tokenisering byggs med virtuella servrar på dedikerad hårdvara. Ditt känsliga data, t.ex. kortuppgifter är alltid skyddat eftersom vi följer en policy av ’least privilege’. Den tekniska integrationen av tjänsten har en minimal inverkan på ditt nuvarande system och består endast av några API-förfrågningar.

För mer information ladda ner vår produktguide.