Molnplattform

Fokusera på din kärnverksamhet, Vi säkerställer dina affärskritiska tjänster.

Vilken molnlösning passar dig?

Private Cloud

Private Secure Cloud är en privat molnlösning framtagen för dig som har krav på hög säkerhet och tillgänglighet. Infrastrukturen är placerad i några av Sveriges säkraste datacenter för skydda dina affärskritiska tillgångar och skapa de bästa förutsättningarna för ditt företag.

Compliant Cloud

Hanterar ditt företag kortdata? Då måste ni efterleva PCI DSS. Compliant Cloud är en privat molnleverans som hjälper dig att snabbt uppnå PCI DSS Standard.

Lösningen kombinerar hög säkerhet, regulatorisk efterlevnad med molnets kostnadsfördelar och flexibilitet. Förenkla din PCI DSS utmaning genom att placera din IT-miljö i vår molntjänst.

Public Cloud

Bra arkitektur och kostnadseffektiv uppsättning i AWS.

Complior är där för att hjälpa er genom hela resan från förstudie till full etablering i AWS.

Fördelar

KOSTNAD

Spara kostnader, tid och resurser. betala endast för det du använder.

SÄKERHET I SVERIGE

Din affärskritiska data lagras alltid i Sverige

PCI DSS-CERTIFIERAD

PCI DSS-CERTIFIERAD PCI DSS Level-1 certifierad molnplattform, efterlev kraven för din verksamhet.

RÅDGIVARE

Vi är inte bara er leverantör, vi är er rådgivare och partner som hjälper er uppnå regulatorisk efterlevnad mot standarder som PCI DSS och ISO27001.

Molnplattform

Världen rör sig snabbt, innovativa organisationer och företag i framkant kräver infrastruktur och drift som säkerställer tillgänglighet, flexibilitet och hög säkerhet samtidigt som de regulatoriska kraven fortsätter att öka.

Vi finns för att du som kund enklare och säkrare ska kunna uppfylla kraven, vare sig det är PCI DSS, ISO 27001, GDPR eller era egna högt ställda säkerhets- och tillgänglighetsmål. Vår kunskapsbank med erfarenheter och säkerhetsmedvetenhet är något vi alltid delar med oss av, så att ni har de bästa förutsättningarna för en säker driftmiljö.

Molnerbjudanden är framtagna med fokus på tillgänglighet, skalbarhet och hög säkerhet, där vi tillsammans skapar en anpassad arkitektur för just era krav och ändamål.

Complior ansvarar för att leverera en säker plattform för era affärskritiska tjänster, vi är din IT avdelning som tar hand om din drift, så att du kan koncentrera dig på att just din tjänst utvecklas och behåller marknadsledande position.

Du väljer alltid själv vilken nivå av service som önskas från oss, allt från ett helhetsåtagande där vi tar fullt ansvar för din drift, till en ren infrastrukturleverans där ni tar hand om resten.

Vår tekniska plattform är certifierad enligt PCI DSS Level-1 samt ISO godkänd.