NC Protect för fildelning

Tillsammans med archTIS erbjuder Complior sin prisbelönta dokumentsäkerhetslösning NC Protect som ger företag möjlighet att hitta, klassificera och säkra ostrukturerad data.

Med så mycket fokus på nya system och molnet, hur hanteras åtkomst och efterlevnad på dina lokala fildelningar? Samma dataskydds- och säkerhetsfrågor som gäller för molnteknik är lika viktiga för lokal fildelning.

NC Protect erbjuder dynamiskt skydd mot dataförlust i realtid för Windows fildelningssystem. Lösningen övervakar och granskar kontinuerligt data och dokument som lagras och delas på Windows File Shares mot definierade policyer för att skydda mot dataintrång, obehörig åtkomst och missbruk. Hitta, klassificera och säkra känsliga data automatiskt och bestäm hur de kan nås, användas och delas med granulär kontroll med hjälp av NC Protects attributbaserade åtkomstkontroll (ABAC) och skyddspolicyer.

Det förbättrar Windows Fildelnings-säkerhet för att inte bara kontrollera åtkomst till känsliga data, utan också tillämpa villkorliga datacentrerade skydd som skrivskyddad åtkomst, användarbaserade vattenstämplar, kryptera eller begränsa bilagor som skickas via Exchange Email, med mera. NC Protect stöder vanliga filtyper, inklusive Word, Excel, PowerPoint, PDF, OCR, CAD-filer, bilder, textfiler och mycket mer. Det är helt transparent för slutanvändarna och kräver inga ytterligare applikationer på klientsidan.

NC Protect levererar avancerat informationsskydd för Windows File Shares som är enkelt, snabbt och dynamiskt.

NC PROTECT

NC Encrypt

Genom att använda NC Protect och NC Encrypt erbjuds dynamisk kryptering och "Hold Your Own Key" (HYOK) för M365, för avancerad säkerhet och kontroll.

Läs mer

NC Protect for Microsoft 365

NC Protect erbjuder kunder en heltäckande säkerhetslösning med fokus på datacentrerad skydd för Microsoft 365-applikationer och fildelning på Windows-plattformen.

Läs mer

Vill veta mer?
Kontakta oss idag