Private Cloud

Om ditt företag behöver prestanda, säkerhet och skalbarhet är private secure cloud det rätta valet för dig.
En Privat molnleverans från Complior ger ditt företag en trygg tillvaro för er IT-miljö eller applikation. Vi garanterar att data lagras i Sverige och erbjuder en miljö med en fast månadskostnad som gör att ni enkelt kan förutse er kostnad.
  • Fast kostnad ger full kontroll på driftskostnad
  • Alltid data i Sverige
  • Snabb väg till marknaden för er applikation
  • Din applikation är alltid tillgänglig
  • Skala ut och in vid behov
  • 24/7 Övervakning och avhjälpning
  • IT-drift upp till önskad nivå

Om ditt företag behöver prestanda, säkerhet och skalbarhet är Private Secure Cloud det rätta valet för dig. Compliors privata molntjänst är en dedikerad miljö för ditt företag. Den ger dig hög säkerhet och flexibilitet, samtidigt som du behåller kontrollen. Molntjänsten levereras från våra säkra datacenters i Sverige.

Privat moln anpassad efter dina behov

Högsta möjliga säkerhet i Sverige
Med Private Secure Cloud kan du lita på att din data lagras säkert, och att dina applikationer är skyddade. Du får en dedikerad servermiljö som endast du och behörig personal har tillgång till. Molninfrastrukturen ligger i några av Sveriges säkraste datacenter. Du har full kontroll.

Tillgång till våra experter
Vi erbjuder 24/7/365 support. Våra tekniker står alltid redo med sin expertis för att vara till din hjälp. Vi hjälper dig med allt från arkitekturförslag till effektiv applikationsdrift.

Hög prestanda
Hög tillgänglighet är kritiskt för affärsframgång. Complior kan säkerställa att dina applikationer alltid är tillgängliga. Vi har också de resurser och rutiner som krävs för att snabbt identifiera och lösa eventuella problem om de skulle uppstå.